Onderhoud
Grote bedrijven

Onderhoudscontracten
grote bedrijven

Onze expertise gaat verder dan alleen nieuwbouw en renovaties; we begrijpen de cruciale rol van dagelijks onderhoud en het behoud van uw onroerend goed. Voor grote bedrijven en overheidsinstanties bieden wij gespecialiseerde onderhoudstimmerlieden op contractbasis. Deze vakprofessionals zorgen voor het dagelijkse onderhoud van vastgoed, waardoor de duurzaamheid en functionaliteit van de gebouwen behouden blijft.

Ook maken wij meerjaren onderhouden planningen volgens de NEN 2767. We koesteren langdurige relaties met onze klanten, voornamelijk overheidsinstanties en grote bedrijven, die al jaren met ons samenwerken om hun vastgoed in goede conditie te houden. Als u meer wilt weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het behouden en verbeteren van uw onroerend goed.

In 1923 legde Cees Hoogvliet de basis als metselaar voor een eeuw vol vakmanschap en kwaliteit. Door de jaren heen vormden we niet alleen het stadsbeeld van Zwijndrecht, maar ook onze eigen weg.