Wij zijn
Hoogvliet

Cees Hoogvliet

1923

In 1923, te midden van een crisis, startte Cees Hoogvliet zijn eigen metselbedrijf.

Hij schreef zijn eerste factuur, waarmee hij een erfenis van een eeuw aan vakmanschap en kwaliteit begon.

Eerste kantoor
Eerste woning

1926

Al snel bouwde hij zijn eerste volledige woning. Aannemingsbedrijf C. Hoogvliet en Zn. B.V. heeft sindsdien een flinke reis doorgemaakt en een eeuw aan familiegeschiedenis opgebouwd.

De passie voor vakmanschap en kwaliteit werd van generatie op generatie doorgegeven.

Links: Cees, Gerrit en Teun Hoogvliet

1955

Het oorspronkelijke logo van Aannemingsbedrijf Hoogvliet werd in 1955 ontworpen.

1956

Gedurende de jaren hebben we niet alleen het stadsbeeld van Zwijndrecht mee vormgegeven, maar ook onze eigen weg geplaveid.

Gerrit Hoogvliet

1970

De opening van ons eerste kantoor met werkplaats in 1970 was een mijlpaal, geleid door de visie van Gerrit en Teun Hoogvliet.

We hebben gebouwd aan innoverende projecten in de bouwsector.

1995

In 1995 zette Leo Hoogvliet, de zoon van Gerrit Hoogvliet, het bedrijf voort. Onze logo's, die door de jaren heen zijn geƫvolueerd, zijn niet zomaar merktekens; ze zijn gegroeid tot symbolen van betrouwbaarheid en betrokkenheid.

In 1995 verhuisden wij naar ons huidige kantoor aan Molenvliet 7 in Zwijndrecht. Niet alleen ondergingen onze logo's veranderingen, maar ook onze kantoren kregen een nieuwe uitstraling.

Molenvliet 7

2023

Dit eeuwenoude bouwerfgoed combineert verleden en toekomst. Stefan Hoogvliet leidt nu, waarbij hij onze traditie van vakmanschap voortzet. Samen bouwen we aan een prachtige toekomst.

In 1923 legde Cees Hoogvliet de basis als metselaar voor een eeuw vol vakmanschap en kwaliteit. Door de jaren heen vormden we niet alleen het stadsbeeld van Zwijndrecht, maar ook onze eigen weg.